Vielä on viikko tuohon jännittävään lähtöpäivään!

Tähän aikaan ensi viikolla olemme jo toivottavasti matkalla kohti laivarantaa. Jotta näin tapahtuisi, muistathan nämä ohjeet lähtöpäivästä:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

-         Lähtöpäivänä jokaisen hessulaisen ja hänen matkatavaroidensa tulee saapua lähtöpaikalle klo 15.30-16 välisenä aikana. Huoltajankin saapuminen paikalle on suositeltavaa, koska muutoin hän ei saa 11. Hessu-kirjeen omaa versiotaan.

-         Lähtöpaikka on Vammalan seurakuntatalon alakerta/alaparkkipaikka, missä Hessu-meetinkikin pidettiin (os. Asemakatu 6, 38210 Vammala). Alakerrassa on vielä mahdollista käydä vessassa ennen lähtöä yms.

-     Ota tavaroistasi erikseen valmiiksi asiakirjojen kopiot, äläkä kiinnitä makuualustaa ja -pussia mihinkään.

-     Laita itsepainettu Hessu-paita päällesi lähtöpäivänä! Yhteneväinen asu on kiva edustavuuden kannalta ja muutenkin. Vaatteita saa kyllä sitten vaihdetuksi laivalla, jos ei kehtaa Hessu-paidassa koko loppupäivää kulkea.

-         Lähtöpäivänä on paljon tehtävää ja kiirettä. Kun saavut paikalle, huolehdi siitä, että ilmoittaudut Evelle. Eve ottaa vastaan matkustusasiakirjojen kopiot ja mahdolliset henkilökohtaiset matkakassat. Hanna jakaa jokaiselle hessulaiselle hänen henkilökohtaisen varustepussinsa, joka sisältää tilatun väiskin, kv-huivin ja hessulaisen 11. Hessu-kirjeen. Marianna jakaa huoltajien Hessu-kirjeitä.

-         Tämän jälkeen suuntasi on varusteiden lähtöselvitys, josta vastaa Mikko yhdessä kuskien kanssa. Auton pakkaaminen aloitetaan leirikasseista ja muista vasta Hollannissa tarvittavista tavaroista ja jatketaan "kerroksittain", joten kaikkien leirikassit, teltat, matkakassit, makuualustat ja –pussit tulee olla paikalla ennen kuin hommiin päästään.

Kaiken tämän jälkeen vuorossa on vielä pieni matkaanlähtötilaisuus ja ryhmävalokuvaus.

Viimeistään klo 17.45 tapahtuu ohjattu autoon nousu ja klo 18.00 lähdetään.

P.S. Ota lähtöpäivänä mukaasi aurinkoinen mieli ja paljon kärsivällisyyttä! :) Pakkaaminen ja muu lähtötouhu kestää kauan, mutta toisaalta kaikilla on koko ajan kiire. Lähtövalmistelut on kuitenkin tärkeä tehdä huolella, koska pahimmillaan niiden epäonnistuminen saattaa aiheuttaa epämukavaa huolta ja hammastenkiristelyä myöhemmin.